Halmúzeum
Ráckeve
 

Kiss-Horváth Ágnes: Élet a tóban, avagy a vízi világ egy kárász szemével / Life in the Lake or Aquatic World in the Eyes of a Crucian Carp

Kiss-Horváth Ágnes magyar-angol kétnyelvű könyve egy bátor széles kárászlány kalandos életét követi nyomon.

Műfajilag összetett: a halakról és a vízi világról szóló ismeretterjesztő, illetve az angol nyelvi készséget fejlesztő mesekönyv, ami elsősorban gyermekeknek szól, de a könyvet a nekik olvasó felnőtteknek, halbarátoknak és mindazoknak ajánlja a szerző, akik még csak most ismerkednek a halakkal.

A Magyar Halászati Kultúráért Alapítvány kiadásában megjelent könyv megrendelhető az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ára: 3000 Ft (áfával)

 

Sporthorgászat : A Budapesti Sporthorgászok Egyesületének hivatalos közlönye 1925–1933.

A kötet a Budapesti Sporthorgászok Egyesületének Sporthorgászat címmel 1925 – 1933 között megjelent lapjainak hasonmás kiadása könyv formában.

Reprint, 2019-ben megjelent, egyedileg sorszámozott kiadvány, megrendelhető az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ára: 4000 Ft (áfával)

  Shakespeare impregnáló zsír
  Az utolsó pákász (1977)
  Ambidex No.1
  Süllő 12 horgászmérleg
  Sprite Mark II
  Phönil S.N.V.
  Tokoz TAP Tlustos eredeti dobozában